Satakunnan alueella on tuomiokapitulin ohjeistuksen mukaan mahdollista järjestää 1. kesäkuuta alkaen seurakuntien tilaisuuksia ilman henkilörajoituksia edellyttäen, että ne voidaan järjestää terveysturvallisesti.

Facebookissa ovat

Kirkkoporissa.fi-etusivulla on linkki, ”Hartauksia verkossa”, josta löytyy listattuna kaikki Porin ev.lut. seurakuntien kuluvan viikon sunnuntain jumalanpalvelukset sekä linkit seurakuntien sometileille, joiden kautta voit mm. seurata jumalanpalveluksien striimauksia. Samasta linkistä löytyvät myös valtakunnallisen verkon jumalanpalvelukset.

Seurakuntayhtymän varainhoidon tuotot vähentyivät vuoden alkupuoliskolla

16.10.2019 20.53

Porin yhteinen kirkkovaltuusto sai keskiviikkona tiedokseen rahoitustuotot ja kulut vuosina 2014-2018. Rahoitustuotot ovat kyseisen aikana olleet runsaat 2,2 miljoonaa euroa.

Arvonalennusten lisäykset ovat olleet samana aikana noin puoli miljoonaa euroa ja nettotuotto runsaat 1,7 miljoonaa euroa.

Varainhoidossa noudatetaan yhteisen kirkkoneuvoston ohjeiden mukaan kohtuullisen riskin periaatteen mukaista toimintatapaa, jolla turvataan jatkuva maksuvalmius.

Sijoitustuotto on viiden viime vuoden aikana ollut ennen arvonalennusten muutoksia sijoitustavoitteen mukainen 5,3 prosenttia.

Kuluvan vuoden ensimmäisen puoliskon aikana seurakuntayhtymän varainhoidon tuotot ovat sijoitusten osalta olleet 262 900 euroa, kun vastaava luku vuosi sitten oli 352 000 euroa.

Kiinteistöjen ja osakehuoneistojen nettotuotto oli kuuden kuukauden aikana 234 300 euroa ja hautainhoitorahaston sijoitustuotot 6 800 euroa.