Jumalanpalveluksia voi Porissa seurata nyt sähköisesti

Koronaepidemian aiheuttamien rajoitusten vuoksi jumalanpalvelukset ovat Porissa toistaiseksi suljettuja tilaisuuksia. Niitä voi kuitenkin seurata sähköisesti suorana lähetyksenä.

Facebookissa ovat Keski-Porin, Teljän, Länsi-Porin, Meri-Porin ja Noormarkun jumalanpalvelukset. Lisäksi Väinölän kirkon jumalanpalvelukset löytyvät SLEY:n Facebook-sivuilta ja Lavian (kirkkoporissa.fi/lavian-seurakunta) palvelukset nettiradiosta.

Lisäksi Teljän seurakunnan YouTube-kanava sisältää paljon tallenteita tapahtumista ja myös jumalanpalvelukset ovat nähtävillä. Teljän Facebook-sivuilla on myös nettihartaus joka päivä.

Seurakuntayhtymä jatkaa entisellä tuloveroprosentilla

16.10.2019 20.51

Porin ev.lut. seurakuntayhtymän yhteinen kirkkovaltuusto päätti keskiviikkona yksimielisesti jatkaa ensi vuonnakin nykyisellä 1,50 prosentin tuloveroprosentilla.

Kuluvan vuoden taloussuunnitelmassa vuosille 2019-2022 on kaavailtu kyseistä tuloveroprosenttia.