Jumalanpalvelukset tällä hetkellä avoimia

Jumalanpalvelukset ovat avoimia. Kirkoissa noudatetaan turvavälejä ja ihmisten toivotaan noudattavan käsihygieniaa. 

Facebookissa ovat Keski-Porin, Teljän, Länsi-Porin, Meri-Porin ja Noormarkun jumalanpalvelukset ja Lavian (kirkkoporissa.fi/lavian-seurakunta) palvelukset nettiradiosta.

Lisäksi Teljän seurakunnan YouTube-kanava sisältää paljon tallenteita tapahtumista. Teljän Facebook-sivuilla on myös nettihartaus joka päivä.

Kirkkoporissa.fi-etusivulla on linkki, ”Hartauksia verkossa”, josta löytyvät suorina lähetyksinä Porin seurakuntien jumalanpalvelukset sekä tallenteita. Samasta linkistä löytyvät myös valtakunnallisen verkon jumalanpalvelukset.

Uutislistaukseen

Työryhmä selvittämään Satakunnan aluekeskusrekisteriä

4.10.2019 14.39

Satakuntalaiset seurakunnat pohtivat parhaillaan uutta aluekeskusrekisterimallia, joka olisi joko koko hiippakunnan kattava tai sitten Pori-vetoinen.

Eilen torstaina maakunnan seurakunnat päättivät perustaa aluekeskusrekisterin aiesopimusta työstävän työryhmän, johon kuuluvat lääninrovastit Heimo Hietanen ja Hannu Tomperi, Porin ev.lut. seurakuntayhtymästä yhteisen seurakuntatyön päällikkö Jari Suvila sekä keskusrekisteristä johtaja Leena Pekola ja toimistosihteeri Niina Tynkky, Rauman kirkkoherra Henry Liivola, Kankaanpään seurakunnan talousjohtaja Keijo Haavisto ja Eurajoen kirkkoherra Asko Riihimäki.

Seurakunnallisten keskusrekisterien vastuulla ovat muun muassa kirkonkirjat ja sukuselvitykset.

Lopulliset päätökset aluekeskusrekisteriin liittymisestä tekevät aikanaan kirkkovaltuustot.