Jumalanpalveluksia voi Porissa seurata nyt sähköisesti

Koronaepidemian aiheuttamien rajoitusten vuoksi jumalanpalvelukset ovat Porissa toistaiseksi suljettuja tilaisuuksia. Niitä voi kuitenkin seurata sähköisesti suorana lähetyksenä.

Facebookissa ovat Keski-Porin, Teljän, Länsi-Porin, Meri-Porin ja Noormarkun jumalanpalvelukset. Lisäksi Väinölän kirkon jumalanpalvelukset löytyvät SLEY:n Facebook-sivuilta ja Lavian (kirkkoporissa.fi/lavian-seurakunta) palvelukset nettiradiosta.

Lisäksi Teljän seurakunnan YouTube-kanava sisältää paljon tallenteita tapahtumista ja myös jumalanpalvelukset ovat nähtävillä. Teljän Facebook-sivuilla on myös nettihartaus joka päivä.

Hautala ja Kyytinen hakivat Kankaanpäähän

27.9.2019 15.28

Kankaanpään seurakunnan kirkkoherran virkaa ovat tänään perjantaina päättyneeseen määräaikaan mennessä hakeneet Säkylä-Köyliön seurakunnan vs. kirkkoherra Anna-Kaisa Hautala ja Länsi-Porin seurakunnan kirkkoherra Mika Kyytinen.

Nykyisen pitkäaikaisen ja eläkkeelle jäävän kirkkoherran Keijo Rainerman seuraaja valitaan aikanaan välittömällä eli kansanvaalilla.