Jumalanpalvelukset tällä hetkellä avoimia

Jumalanpalvelukset ovat avoimia. Kirkoissa noudatetaan turvavälejä ja ihmisten toivotaan noudattavan käsihygieniaa. 

Facebookissa ovat Keski-Porin, Teljän, Länsi-Porin, Meri-Porin ja Noormarkun jumalanpalvelukset ja Lavian (kirkkoporissa.fi/lavian-seurakunta) palvelukset nettiradiosta.

Lisäksi Teljän seurakunnan YouTube-kanava sisältää paljon tallenteita tapahtumista. Teljän Facebook-sivuilla on myös nettihartaus joka päivä.

Kirkkoporissa.fi-etusivulla on linkki, ”Hartauksia verkossa”, josta löytyvät suorina lähetyksinä Porin seurakuntien jumalanpalvelukset sekä tallenteita. Samasta linkistä löytyvät myös valtakunnallisen verkon jumalanpalvelukset.

Uutislistaukseen

Noormarkun virkajärjestelyt puhuttivat kirkkoneuvostoa

18.9.2019 20.04

Porin yhteinen kirkkoneuvosto kävi keskiviikkoisessa kokouksessaan pitkään keskustelua Noormarkun seurakunnan kappalaisen viran lakkauttamisesta ja seurakuntapastorin viran perustamisesta vuodenvaihteesta alkaen.

Kirkkoneuvosto päätti pyytää asiasta lausuntoa Noormarkun seurakuntaneuvostolta ja lähettää samalla asian tiedoksi Turun arkkihiippakunnan tuomiokapitulille.

Vanhempi Noormarkun seurakunnan kappalaisen virka on ollut vakinaisesti täyttämättä syyskuusta 2017 alkaen. Virkaa on hoidettu määräaikaisin voimin sen jälkeen, kun vakituinen viranhaltija lähti muihin tehtäviin.