Jumalanpalveluksia voi Porissa seurata nyt sähköisesti

Koronaepidemian aiheuttamien rajoitusten vuoksi jumalanpalvelukset ovat Porissa toistaiseksi suljettuja tilaisuuksia. Niitä voi kuitenkin seurata sähköisesti suorana lähetyksenä.

Facebookissa ovat Keski-Porin, Teljän, Länsi-Porin, Meri-Porin ja Noormarkun jumalanpalvelukset. Lisäksi Väinölän kirkon jumalanpalvelukset löytyvät SLEY:n Facebook-sivuilta ja Lavian (kirkkoporissa.fi/lavian-seurakunta) palvelukset nettiradiosta.

Lisäksi Teljän seurakunnan YouTube-kanava sisältää paljon tallenteita tapahtumista ja myös jumalanpalvelukset ovat nähtävillä. Teljän Facebook-sivuilla on myös nettihartaus joka päivä.

Hautala hakemassa Kankaanpäähän

19.9.2019 12.00

Säkylä-Köyliön vs. kirkkoherra, Lavian kirkkoherrana pitkään toiminut Anna-Kaisa Hautala on hakemassa Kankaanpään kirkkoherran virkaa, jonka Turun arkkihiippakunnan tuomiokapituli julisti haettavaksi elokuun lopulla Keijo Rainerman eläköitymisen johdosta.

Sen sijaan Lavian vs. kirkkoherra Tuija Kruus sekä Kankaanpäässä asuva Länsi-Porin kirkkoherra Mika Kyytinen ovat osaltaan todenneet, etteivät ole hakemassa kyseistä virkaa.

Hakuaika Kankaanpäähän umpeutuu 27. syyskuuta.