Jumalanpalveluksia voi Porissa seurata nyt sähköisesti

Koronaepidemian aiheuttamien rajoitusten vuoksi jumalanpalvelukset ovat Porissa toistaiseksi suljettuja tilaisuuksia. Niitä voi kuitenkin seurata sähköisesti suorana lähetyksenä.

Facebookissa ovat Keski-Porin, Teljän, Länsi-Porin, Meri-Porin ja Noormarkun jumalanpalvelukset. Lisäksi Väinölän kirkon jumalanpalvelukset löytyvät SLEY:n Facebook-sivuilta ja Lavian (kirkkoporissa.fi/lavian-seurakunta) palvelukset nettiradiosta.

Lisäksi Teljän seurakunnan YouTube-kanava sisältää paljon tallenteita tapahtumista ja myös jumalanpalvelukset ovat nähtävillä. Teljän Facebook-sivuilla on myös nettihartaus joka päivä.

Kirkkoporissa.fi-etusivulla on linkki, ”Hartauksia verkossa”, josta löytyvät suorina lähetyksinä Porin seurakuntien jumalanpalvelukset sekä tallenteita. Samasta linkistä löytyvät myös valtakunnallisen verkon jumalanpalvelukset.

Uutislistaukseen

Miljoonaremontti tulossa Porin seurakuntakeskukseen

18.9.2019 19.58

Kiinteistöpäällikkö Arto Huhtanen antoi keskiviikkona yhteisen kirkkoneuvoston kokouksessa tiedoksi Porin seurakuntakeskuksen huonon teknisen valmiuden yllättävien ukkostulvien varalta.

Seurakuntakeskus on valmistunut vuonna 1978, ja osa nyt yhä käytössä olevasta tekniikasta on alkuperäistä ja siis auttamattomasti vanhentunutta. Ilmanvaihtotekniikkaakin pitäisi uusia.

Puoli vuotta kestävä peruskorjaustyö tarkoittaisi sitä, että sisäpuoliset sadevesiviemärit olisi otettava näkyville seurakuntakeskuksen sisällä ja muutettava paineellisiksi. Samalla olisi käytävä läpi kellarin vedeneristys. Riskikohtia on todella lukematon määrä, Huhtanen kuvaili.

Kaikkiaan tällainen remontti maksaisi hänen mukaansa miljoona euroa.