Jumalanpalveluksia voi Porissa seurata nyt sähköisesti

Koronaepidemian aiheuttamien rajoitusten vuoksi jumalanpalvelukset ovat Porissa toistaiseksi suljettuja tilaisuuksia. Niitä voi kuitenkin seurata sähköisesti suorana lähetyksenä.

Facebookissa ovat Keski-Porin, Teljän, Länsi-Porin, Meri-Porin ja Noormarkun jumalanpalvelukset. Lisäksi Väinölän kirkon jumalanpalvelukset löytyvät SLEY:n Facebook-sivuilta ja Lavian (kirkkoporissa.fi/lavian-seurakunta) palvelukset nettiradiosta.

Lisäksi Teljän seurakunnan YouTube-kanava sisältää paljon tallenteita tapahtumista ja myös jumalanpalvelukset ovat nähtävillä. Teljän Facebook-sivuilla on myös nettihartaus joka päivä.

Elina Alajärvi yhtymän kurssikeskusvastaavaksi

18.9.2019 19.56

Porin yhteinen kirkkoneuvosto valitsi yksimielisesti kokouksessaan keskiviikkona tradenomi (YAMK) Elina Alajärven kurssikeskusvastaavan virkaan. Hän on tähän saakka toiminut myymäläpäällikkönä Satakunnan Osuuskaupassa.

Silokallion ja Junnilan kurssikeskusvastaavan paikka on aukeamassa tehtävää pitkään hoitaneen Yrjö Laineen jäädessä eläkkeelle.

Virkaan haki määräaikaan mennessä 40 hakijaa, joista haastatteluun valittiin kuusi henkilöä.