Jumalanpalvelukset tällä hetkellä avoimia

Jumalanpalvelukset ovat avoimia. Kirkoissa noudatetaan turvavälejä ja ihmisten toivotaan noudattavan käsihygieniaa. 

Facebookissa ovat Keski-Porin, Teljän, Länsi-Porin, Meri-Porin ja Noormarkun jumalanpalvelukset ja Lavian (kirkkoporissa.fi/lavian-seurakunta) palvelukset nettiradiosta.

Lisäksi Teljän seurakunnan YouTube-kanava sisältää paljon tallenteita tapahtumista. Teljän Facebook-sivuilla on myös nettihartaus joka päivä.

Kirkkoporissa.fi-etusivulla on linkki, ”Hartauksia verkossa”, josta löytyvät suorina lähetyksinä Porin seurakuntien jumalanpalvelukset sekä tallenteita. Samasta linkistä löytyvät myös valtakunnallisen verkon jumalanpalvelukset.

Uutislistaukseen

Verotulot laskussa viime vuodesta

18.9.2019 19.53

Porin yhteinen kirkkoneuvosto sai kokouksessaan keskiviikkona tiedoksi seurakuntayhtymän talousarvion toteutuman kesä-heinäkuulta.

Katsauskaudella on talous pysynyt edellisten vuosien tapaan hyvänä ja välitulos on arviota parempi. Talous ei ole kuitenkaan yhtä hyvä kuin viime vuonna. Esimerkiksi verotuloja on kertynyt valtionrahoitus mukaan lukien 2,5 prosenttia vuodentakaista vähemmän.

Verotulot ovat seurakuntayhtymässä laskussa nyt neljättä vuotta peräkkäin.

Viime vuoden ensimmäiseen puolivuotiskauteen verrattuna toimintatulot ovat kasvaneet lähes kahdeksan, henkilöstömenot viis ja toimintamenot yhteensä 7,7 prosenttia, joka tarkoittaa 551 000 euroa.

Menojen kasvuun vaikutti Pomarkun seurakunnan liittyminen seurakuntayhtymään vuodenvaihteesta alkaen.