Jumalanpalvelukset tällä hetkellä avoimia

Jumalanpalvelukset ovat avoimia. Kirkoissa noudatetaan turvavälejä ja ihmisten toivotaan noudattavan käsihygieniaa. 

Facebookissa ovat Keski-Porin, Teljän, Länsi-Porin, Meri-Porin ja Noormarkun jumalanpalvelukset ja Lavian (kirkkoporissa.fi/lavian-seurakunta) palvelukset nettiradiosta.

Lisäksi Teljän seurakunnan YouTube-kanava sisältää paljon tallenteita tapahtumista. Teljän Facebook-sivuilla on myös nettihartaus joka päivä.

Kirkkoporissa.fi-etusivulla on linkki, ”Hartauksia verkossa”, josta löytyvät suorina lähetyksinä Porin seurakuntien jumalanpalvelukset sekä tallenteita. Samasta linkistä löytyvät myös valtakunnallisen verkon jumalanpalvelukset.

Uutislistaukseen

Kirkko valmistautumassa ensi vuoden SuomiAreenaan

10.9.2019 15.40

Kirkkohallituksen, Turun arkkihiippakunnan tuomiokapitulin ja Porin ev.lut. seurakuntayhtymän edustajista koostuva koordinaatiotyöryhmä on jo aloittanut ensi kesän SuomiAreenan valmistelut kirkollisen ohjelman osalta.

Vaikka suunnittelutyö on vasta alussa, näyttää nyt jo selvältä, että kirkon osuus koostuisi samanlaisesta kokonaisuudesta kuin menneenäkin kesänä käsittäen muun muassa Piispan torikahvit, Piispan iltahetket ja paneelin.

Koordinaatiotyöryhmän puheenjohtajaa ei vielä ole nimetty. Ilmeistä kuitenkin on, että puheenjohtajaksi on tulossa Kirkkohallituksen edustaja.

SuomiAreenan ensi vuoden pääteemana on ”Huomisen rakennuspalikat: kestävä kehitys, kansainvälisyys ja lasten unelmat.”

Tapahtuma järjestetään Porissa 13.-17. heinäkuuta 2020. Pääyhteistyökumppaneita ovat Itsenäisyyden juhlavuoden lastensäätiö Itla ja lastenoikeusjärjestö Plan International Suomi.

Hakuaika tapahtuman järjestäjäksi päättyi elokuun lopussa.