Reposaari suosituin tiekirkko

15.8.2019 15.30

Reposaaren kirkko oli päättyvän kesänaikana Porin ev.lut. seurakuntayhtymän suosituin tiekirkko.

Loppukeväästä tiekirkon statuksen saanutta kirkkoa kävi kesän aikana ihailemassa 3 125 henkeä, kun kakkoseksi yltäneen Keski-Porin kirkon vastaava kävijämäärä oli 2 060.

Noormarkun kirkon vastaava luku on 662, Pomarkun vanhan kirkon
163 ja uuden kirkon 102. Tiekirkkostatusta vielä vailla olevassa Ahlaisten
kirkossa vieraili 397 kävijää.

Viime vuoden vastaavia lukuja ei ole saatavilla.