Kuivaus aloitettu seurakuntakeskuksen kellaritiloissa

12.8.2019 09.00

Porin ev.lut. seurakuntayhtymän seurakuntakeskuksen kellarikerroksessa on aloitettu kuivaus viime viikolla tapahtuneen vesivahingon tiimoilta. Häkkikomerot on käyty läpi vesi-imurilla.
Seurakuntakeskuksen sisäpihalla on vaihtolava, johon voi viedä häkkikomeroista kastuneet tavarat. Sisäpihalla on myös  kontti kastuneille sähkö- ja elektroniikkatavaroille.
Kellarikerros koki vesivaurioita viime torstaina rajun ukkoskuuron yhteydessä. Kiinteistöpäällikkö Arto Huhtasen mukaan myöhemmin harkitaan sitä, miten vastaavien vahinkojen ennaltaehkäisyä voidaan tehostaa.