Jumalanpalveluksia voi Porissa seurata nyt sähköisesti

Koronaepidemian aiheuttamien rajoitusten vuoksi jumalanpalvelukset ovat Porissa toistaiseksi suljettuja tilaisuuksia. Niitä voi kuitenkin seurata sähköisesti suorana lähetyksenä.

Facebookissa ovat Keski-Porin, Teljän, Länsi-Porin, Meri-Porin ja Noormarkun jumalanpalvelukset. Lisäksi Väinölän kirkon jumalanpalvelukset löytyvät SLEY:n Facebook-sivuilta ja Lavian (kirkkoporissa.fi/lavian-seurakunta) palvelukset nettiradiosta.

Lisäksi Teljän seurakunnan YouTube-kanava sisältää paljon tallenteita tapahtumista ja myös jumalanpalvelukset ovat nähtävillä. Teljän Facebook-sivuilla on myös nettihartaus joka päivä.

Kuivaus aloitettu seurakuntakeskuksen kellaritiloissa

12.8.2019 09.00

Porin ev.lut. seurakuntayhtymän seurakuntakeskuksen kellarikerroksessa on aloitettu kuivaus viime viikolla tapahtuneen vesivahingon tiimoilta. Häkkikomerot on käyty läpi vesi-imurilla.
Seurakuntakeskuksen sisäpihalla on vaihtolava, johon voi viedä häkkikomeroista kastuneet tavarat. Sisäpihalla on myös  kontti kastuneille sähkö- ja elektroniikkatavaroille.
Kellarikerros koki vesivaurioita viime torstaina rajun ukkoskuuron yhteydessä. Kiinteistöpäällikkö Arto Huhtasen mukaan myöhemmin harkitaan sitä, miten vastaavien vahinkojen ennaltaehkäisyä voidaan tehostaa.