Jumalanpalveluksia voi Porissa seurata nyt sähköisesti

Koronaepidemian aiheuttamien rajoitusten vuoksi jumalanpalvelukset ovat Porissa toistaiseksi suljettuja tilaisuuksia. Niitä voi kuitenkin seurata sähköisesti suorana lähetyksenä.

Facebookissa ovat Keski-Porin, Teljän, Länsi-Porin, Meri-Porin ja Noormarkun jumalanpalvelukset. Lisäksi Väinölän kirkon jumalanpalvelukset löytyvät SLEY:n Facebook-sivuilta ja Lavian (kirkkoporissa.fi/lavian-seurakunta) palvelukset nettiradiosta.

Lisäksi Teljän seurakunnan YouTube-kanava sisältää paljon tallenteita tapahtumista ja myös jumalanpalvelukset ovat nähtävillä. Teljän Facebook-sivuilla on myös nettihartaus joka päivä.

Kirkkoporissa.fi-etusivulla on linkki, ”Hartauksia verkossa”, josta löytyvät suorina lähetyksinä Porin seurakuntien jumalanpalvelukset sekä tallenteita. Samasta linkistä löytyvät myös valtakunnallisen verkon jumalanpalvelukset.

Uutislistaukseen

Kuivaus aloitettu seurakuntakeskuksen kellaritiloissa

12.8.2019 09.00

Porin ev.lut. seurakuntayhtymän seurakuntakeskuksen kellarikerroksessa on aloitettu kuivaus viime viikolla tapahtuneen vesivahingon tiimoilta. Häkkikomerot on käyty läpi vesi-imurilla.
Seurakuntakeskuksen sisäpihalla on vaihtolava, johon voi viedä häkkikomeroista kastuneet tavarat. Sisäpihalla on myös  kontti kastuneille sähkö- ja elektroniikkatavaroille.
Kellarikerros koki vesivaurioita viime torstaina rajun ukkoskuuron yhteydessä. Kiinteistöpäällikkö Arto Huhtasen mukaan myöhemmin harkitaan sitä, miten vastaavien vahinkojen ennaltaehkäisyä voidaan tehostaa.