Salama iski Keski-Porin kirkon torniin

9.8.2019 10.09

Salama iski torstaisen ukkoskuuron yhteydessä Keski-Porin kirkon torniin. Automaattinen palohälytin reagoi asiaan hieman klo 15 jälkeen. Paikan päällä todettiin, että paloilmoittimen kaksi ilmoitinpiiriä oli vaurioitunut.

Kiinteistöpäällikkö Arto Huhtasen mukaan paikalle järjestettiin iltaan ja yöhön ulottunut vartiointi kaiken varalta. Muita vahinkoja ei salamanisku aiheuttanut. Huoltoyhtiön edustajat ovat matkalla kirkolle korjaamaan vahinkoja.

Kiinteistöpäällikkö Huhtanen sai tiedon salamaniskusta hätäkeskuksesta.