Jumalanpalvelukset tällä hetkellä avoimia

Jumalanpalvelukset ovat avoimia. Kirkoissa noudatetaan turvavälejä ja ihmisten toivotaan noudattavan käsihygieniaa. 

Facebookissa ovat Keski-Porin, Teljän, Länsi-Porin, Meri-Porin ja Noormarkun jumalanpalvelukset ja Lavian (kirkkoporissa.fi/lavian-seurakunta) palvelukset nettiradiosta.

Lisäksi Teljän seurakunnan YouTube-kanava sisältää paljon tallenteita tapahtumista. Teljän Facebook-sivuilla on myös nettihartaus joka päivä.

Kirkkoporissa.fi-etusivulla on linkki, ”Hartauksia verkossa”, josta löytyvät suorina lähetyksinä Porin seurakuntien jumalanpalvelukset sekä tallenteita. Samasta linkistä löytyvät myös valtakunnallisen verkon jumalanpalvelukset.

Uutislistaukseen

Rankkasade aiheutti vesivahingon seurakuntakeskuksessa

9.8.2019 08.41

Porin ev.lut. seurakuntayhtymä on saanut oman osansa torstaisesta rankkasadekuurosta.
Eilisen ukkoskuuron seurauksena tulvavesi valtasi seurakuntakeskuksen kellaritilat. Suurin osa vedestä on poistettu palokunnan avulla ja tänään jatketaan töitä.
Kellaritilassa olevat häkkikomeroiden ovet pitää saada auki, jotta vesi-imurilla päästään imuroimaan vedet pois. Tavarat jotka ovat häkkikomeroiden lattialla, ovat kastuneet. 
Talonmies-vahtimestari Arto Michelsson kehottaa avaamaan häkkikomeroiden ovet ja nostamaan lattialta tavarat hyllyille.
Hän arvioi, että todennäköisesti seurakuntakeskuksen sisäpihalle joudutaan tilaamaan vaihtolava, mihin voi viedä käyttökelvottomaksi menneet tavarat.