Rankkasade aiheutti vesivahingon seurakuntakeskuksessa

9.8.2019 08.41

Porin ev.lut. seurakuntayhtymä on saanut oman osansa torstaisesta rankkasadekuurosta.
Eilisen ukkoskuuron seurauksena tulvavesi valtasi seurakuntakeskuksen kellaritilat. Suurin osa vedestä on poistettu palokunnan avulla ja tänään jatketaan töitä.
Kellaritilassa olevat häkkikomeroiden ovet pitää saada auki, jotta vesi-imurilla päästään imuroimaan vedet pois. Tavarat jotka ovat häkkikomeroiden lattialla, ovat kastuneet.
Talonmies-vahtimestari Arto Michelsson kehottaa avaamaan häkkikomeroiden ovet ja nostamaan lattialta tavarat hyllyille.
Hän arvioi, että todennäköisesti seurakuntakeskuksen sisäpihalle joudutaan tilaamaan vaihtolava, mihin voi viedä käyttökelvottomaksi menneet tavarat.