Jumalanpalvelukset tällä hetkellä avoimia

Jumalanpalvelukset ovat avoimia. Kirkoissa noudatetaan turvavälejä ja ihmisten toivotaan noudattavan käsihygieniaa. 

Facebookissa ovat Keski-Porin, Teljän, Länsi-Porin, Meri-Porin ja Noormarkun jumalanpalvelukset ja Lavian (kirkkoporissa.fi/lavian-seurakunta) palvelukset nettiradiosta.

Lisäksi Teljän seurakunnan YouTube-kanava sisältää paljon tallenteita tapahtumista. Teljän Facebook-sivuilla on myös nettihartaus joka päivä.

Kirkkoporissa.fi-etusivulla on linkki, ”Hartauksia verkossa”, josta löytyvät suorina lähetyksinä Porin seurakuntien jumalanpalvelukset sekä tallenteita. Samasta linkistä löytyvät myös valtakunnallisen verkon jumalanpalvelukset.

Uutislistaukseen

Claes Anderssonille muistokonsertti Suvi-illan sävelhartaudessa

30.7.2019 10.57

Duo Korkman - Anderssonin konsertin Runollista jazzia Porin Teljän kirkossa sunnuntaina 11. elokuuta klo 20 tilalla esitetään muistokonsertti viime viikolla menehtyneen runoilijan ja jazzpianistin Claes Anderssonin kunniaksi.

Konsertissa muistellaan Anderssonia musiikin sävelin. Muistokonsertissa esiintyvät Seppo Kimanen (sello), Yoshiko Arai (viulu) ja Marko Hilpo (piano).

Seppo Kimanen perusti Kuhmon Kamarimusiikkijuhlat 50 vuotta sitten ja Andersson oli juhlien vakiokävijä. Tänäkin vuonna Anderssonin oli tarkoitus nauttia Kuhmon kamarimusiikista, mutta toisin kävi.

Claes Andersson tunnetaan monenlaisista yhteyksistään - paitsi psykiatrina, poliittisena vaikuttajana erityisesti  yhteiskunnan vähäosaisten puolestapuhujana sekä  monipuolisesta kirjallisesta tuotannostaan - niin myös erityisesti klassisen ja jazz-musiikin innokkaana kuuntelijana ja soittajana.

Erityisesti kamarimusiikki oli lähellä hänen sydäntään.