Kirkollisen SuomiAreenan kävijämäärissä nousua

19.7.2019 14.05

Tänään päättyneen kirkollisen SuomiAreenan kävijämäärissä tapahtui pääosin nousua vuodentakaiseen nähden. Piispan iltahetket keräsivät tänä vuonna 760 kävijää, mikä on 40 enemmän kuin vuosi sitten.

Erilaisessa minglessä Keski-Porin kirkossa oli nyt osallistujia 200, kun vuosi sitten heitä oli 130.

Piispan torikahveilla kävi peräti 1 530 ihmistä. Luku ei ole vertailukelpoinen vuodentakaiseen 392:een, koska tuolloin Piispan torikahveja oli vain kahdet.

Vain paneelissa oli tänä vuonna laskua aiempaan nähden. Tällä kertaa kävijöitä oli 203, vuosi sitten 280.