Kirkollisia puheenaiheita riitti SuomiAreenalla

19.7.2019 10.15

Kirkon ohjelmassa on tänään päättyvällä SuomiAreenalla ollut mukana runsaasti teemoja, joista osa nousi myös puheenaiheiksi. Ohjelmaan sisällytettyjä teemoja olivat nuorten osallistaminen, kasvatus, lapset ja nuoret sekä toivo ja optimismi.

Näiden teemojen käsittelyssä pyrittiin samalla luomaan katsetta tulevaisuuteen.

Lisäksi useat kansalaiset ilmaisivat Piispan torikahveilla piispoille huolensa kirkon nykytilasta ja tulevaisuudesta eritoten sitä vasten, miten repivää keskustelu tasa-arvoisesta avioliittolaista on ollut.