Jumalanpalvelukset tällä hetkellä avoimia

Jumalanpalvelukset ovat avoimia. Kirkoissa noudatetaan turvavälejä ja ihmisten toivotaan noudattavan käsihygieniaa. 

Facebookissa ovat Keski-Porin, Teljän, Länsi-Porin, Meri-Porin ja Noormarkun jumalanpalvelukset ja Lavian (kirkkoporissa.fi/lavian-seurakunta) palvelukset nettiradiosta.

Lisäksi Teljän seurakunnan YouTube-kanava sisältää paljon tallenteita tapahtumista. Teljän Facebook-sivuilla on myös nettihartaus joka päivä.

Kirkkoporissa.fi-etusivulla on linkki, ”Hartauksia verkossa”, josta löytyvät suorina lähetyksinä Porin seurakuntien jumalanpalvelukset sekä tallenteita. Samasta linkistä löytyvät myös valtakunnallisen verkon jumalanpalvelukset.

Uutislistaukseen

Kirkko hakee jatkoa SuomiAreenalla

18.7.2019 13.35

Evankelis-luterilainen kirkko hakee järjestäjäksi myös ensi vuonna Porissa pidettävälle SuomiAreenalle. Kirkollista SuomiAreenaa tällä kertaa järjestämässä olleen koordinaatiotyöryhmän sisällä vallitsee asiasta suuri yksimielisyys, jota on vahvistanut menossa olevan viikon aikana saatu palaute omasta ohjelmasta.

Hakemuskaavaketta kirkon puolesta täyttänyt koordinaatiotyöryhmän jäsen, Porin ev.lut. seurakuntayhtymän diakoniasihteeri Ulla Kallio kertoo, että lomakkeessa tiedustellaan muun muassa oman ohjelman sisältöä ja mahdollisia yhteistyökumppaneita.

Pääsy mukaan ensi vuoden SuomiAreenalle saa ratkaisunsa syksyn aikana, jotta tulevan suunnittelulle jäisi kylliksi aikaa.

Kirkollista SuomiAreenaa järjestävässä koordinaatiotyöryhmässä on edustus Porin ev.lut. seurakuntayhtymästä, Turun arkkihiippakunnasta ja Kirkon viestinnästä.