Piispan torikahvien suosio nousi loppua kohden

18.7.2019 12.00

SuomiAreenaan kuuluvan Piispan torikahvien suosio on viikon aikana kasvanut päivä päivältä.

Maanantaina pahvisia kahvikuppeja kului 210, tiistaina 320, eilen keskiviikkona 430 ja tänään torstaina 570.

Kahvinjaossa mukana olleen Teljän diakoniatyöntekijän Satu Katilan mukaan nousuun ovat vaikuttaneet säiden paraneminen ja se, että kirkon teltan sijainti kauppakeskus IsonKarhun edessä on tullut vähitellen kaikille tutuksi.

SuomiAreenan viimeisenä päivänä perjantaina teltta on avoinna klo 10-15, mutta silloin ei enää ole tarjolla kahvia.