Jumalanpalveluksia voi Porissa seurata nyt sähköisesti

Koronaepidemian aiheuttamien rajoitusten vuoksi jumalanpalvelukset ovat Porissa toistaiseksi suljettuja tilaisuuksia. Niitä voi kuitenkin seurata sähköisesti suorana lähetyksenä.

Facebookissa ovat Keski-Porin, Teljän, Länsi-Porin, Meri-Porin ja Noormarkun jumalanpalvelukset. Lisäksi Väinölän kirkon jumalanpalvelukset löytyvät SLEY:n Facebook-sivuilta ja Lavian (kirkkoporissa.fi/lavian-seurakunta) palvelukset nettiradiosta.

Lisäksi Teljän seurakunnan YouTube-kanava sisältää paljon tallenteita tapahtumista ja myös jumalanpalvelukset ovat nähtävillä. Teljän Facebook-sivuilla on myös nettihartaus joka päivä.

Isomäelle kiitosta SLEY:n juhlista

3.7.2019 11.17

Porin Isossamäessä 28.-30. kesäkuuta pidetyt vuotuiset Suomen luterilaisen evankeliumiyhdistyksen SLEY:n valtakunnalliset evankeliumijuhlat keräsivät paikan päälle 10 000 kävijää, kun etukäteistavoite oli 15 000 henkeä.

–Kyseessä on varovainen arvio, kommentoi kävijämäärää päätoimikunnan puheenjohtaja, Teljän kappalainen Jarkko Willman.

Juhlat menivät järjestäjien näkökulmasta hyvin ja esimerkiksi talkoolaisia löytyi kaikkiin tarvittaviin tehtäviin.

–Etukäteistavoitteemme oli 400 talkoolaista, mutta saimme kasaan 365 tekijää, mikä sekin riitti meille ihan hyvin. Halukkaita saatiin mukaan vielä aivan kalkkiviivoilla, Willman kertoo.

Isomäki itse juhlapaikkana sai kiitosta muun muassa hyvien paikoitusmahdollisuuksiensa ansiosta.

Evankeliumijuhlat järjestetään ensi vuonna Turussa. Tulevien juhlien teemaa ei ole vielä paljastettu. Viimeksi Turku toimi evankeliumijuhlien pitopaikkana vuonna 2012.