Jumalanpalveluksia voi Porissa seurata nyt sähköisesti

Koronaepidemian aiheuttamien rajoitusten vuoksi jumalanpalvelukset ovat Porissa toistaiseksi suljettuja tilaisuuksia. Niitä voi kuitenkin seurata sähköisesti suorana lähetyksenä.

Facebookissa ovat Keski-Porin, Teljän, Länsi-Porin, Meri-Porin ja Noormarkun jumalanpalvelukset. Lisäksi Väinölän kirkon jumalanpalvelukset löytyvät SLEY:n Facebook-sivuilta ja Lavian (kirkkoporissa.fi/lavian-seurakunta) palvelukset nettiradiosta.

Lisäksi Teljän seurakunnan YouTube-kanava sisältää paljon tallenteita tapahtumista ja myös jumalanpalvelukset ovat nähtävillä. Teljän Facebook-sivuilla on myös nettihartaus joka päivä.

Rajoista kysely seurakunnille ja työntekijöille

1.7.2019 15.09

Porin ev.lut. seurakuntayhtymän seurakuntaneuvostot ja työyksiköt pohtivat parhaillaan vastauksia seurakuntarajatyöryhmän kyselyyn.

Kyselyssä halutaan saada vastauksia muun muassa siihen, toimivatko nykyiset rajat, ovatko ne ristiriidassa asiointisuuntien kanssa ja miten rajoja mahdollisesti pitäisi muuttaa, jos tällaisia tarpeita olisi.

Kyselyyn odotetaan vastauksia viimeistään syyskuun loppuun mennessä.