Jumalanpalvelukset tällä hetkellä avoimia

Jumalanpalvelukset ovat avoimia. Kirkoissa noudatetaan turvavälejä ja ihmisten toivotaan noudattavan käsihygieniaa. 

Facebookissa ovat Keski-Porin, Teljän, Länsi-Porin, Meri-Porin ja Noormarkun jumalanpalvelukset ja Lavian (kirkkoporissa.fi/lavian-seurakunta) palvelukset nettiradiosta.

Lisäksi Teljän seurakunnan YouTube-kanava sisältää paljon tallenteita tapahtumista. Teljän Facebook-sivuilla on myös nettihartaus joka päivä.

Kirkkoporissa.fi-etusivulla on linkki, ”Hartauksia verkossa”, josta löytyvät suorina lähetyksinä Porin seurakuntien jumalanpalvelukset sekä tallenteita. Samasta linkistä löytyvät myös valtakunnallisen verkon jumalanpalvelukset.

Uutislistaukseen

Evankeliumijuhlille Poriin odotetaan tuhansia vieraita

25.6.2019 13.07

Porin Isomäki ympäristöineen tarjoaa kesäkuun viimeisenä viikonloppuna puitteet valtakunnalliselle Evankeliumijuhlalle. Tämän vuoden Evankeliumijuhla on järjestyksessään 146. 

Valo voittaa

Suomen Luterilainen Evankeliumiyhdistys (Sley) järjestää tänä kesänä valtakunnallisen Evankeliumijuhlan Porissa yhdessä Porin seurakuntayhtymän kanssa. Juhla järjestetään Isomäen jäähallissa ja sen välittömässä läheisyydessä 28.–30.6.2019. Juhlan teema on ”Valo voittaa”.

– Tervetuloa Evankeliumijuhlaan, valoon, jossa Jeesus hyvällä sanomalla herättää hengellisestä kaamoksesta. Jeesus puhui itsestään valona. Hän on meidän uskomme, pelastuksemme lampun antaja ja sytyttäjä, Teljän seurakunnan kappalainen Jarkko Willman ja Sleyn kotimaantyön johtaja Juhana Tarvainen yhdessä toivottavat.

Willman toimii Evankeliumijuhlan päätoimikunnan puheenjohtajana ja Tarvainen juhlan projektipäällikkönä.

Evankeliumijuhlan ohjelma löytyy kokonaisuudessaan osoitteesta www.evankeliumijuhla.fi

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:
Martti Pyykönen
Suomen Luterilaisen Evankeliumiyhdistyksen tiedottaja
044 770 0352
martti.pyykonen@sley.fi