Jumalanpalvelukset tällä hetkellä avoimia

Jumalanpalvelukset ovat avoimia. Kirkoissa noudatetaan turvavälejä ja ihmisten toivotaan noudattavan käsihygieniaa. 

Facebookissa ovat Keski-Porin, Teljän, Länsi-Porin, Meri-Porin ja Noormarkun jumalanpalvelukset ja Lavian (kirkkoporissa.fi/lavian-seurakunta) palvelukset nettiradiosta.

Lisäksi Teljän seurakunnan YouTube-kanava sisältää paljon tallenteita tapahtumista. Teljän Facebook-sivuilla on myös nettihartaus joka päivä.

Kirkkoporissa.fi-etusivulla on linkki, ”Hartauksia verkossa”, josta löytyvät suorina lähetyksinä Porin seurakuntien jumalanpalvelukset sekä tallenteita. Samasta linkistä löytyvät myös valtakunnallisen verkon jumalanpalvelukset.

Uutislistaukseen

Työryhmä Pomarkun kirkon muutoshankkeelle

12.6.2019 18.57

Työryhmä suunnittelemassa ehostusta Pormakun uudelle kirkolle.

Ennen liittymistään Porin seurakuntayhtymään Pomarkun seurakunta aloitti hankkeen, jonka aikomuksena oli lisätä uuden kirkon toiminnallisuutta.

Muutoshanke on nyt suunnitteluvaiheessa ja kirkkohallitus on myöntänyt hankkeeseen avustusta laskennallisen avustuksen perusteella 16 % kustannusarviosta.

Hankkeessa on suunniteltu tehtäväksi rakenteellisia korjauksia ja toiminnallisia muutoksia. Kirkon sisälle on suunniteltu muun muassa toimistohuone ja wc- sekä kahviotilan rakentaminen.

Projektin suunnittelutyöhön on esitetty työryhmäksi (4.6.2019 Noormarkun seurakuntaneuvoston kokouksessa) viiden hengen joukkoa: kaksi käyttäjän edustajaa ja kolme luottamushenkilöä Noormarkun seurakunnasta.

Yhteisessä kirkkoneuvoston kokouksessa keskiviikkona 12.6.2019 neuvosto valitsi työryhmään jäseneksi myös Helvi Wallin.

Pomarkun uusi kirkko valmistui 1921 ja sitä remontoitiin viimeksi 1999.