Jumalanpalvelukset tällä hetkellä avoimia

Jumalanpalvelukset ovat avoimia. Kirkoissa noudatetaan turvavälejä ja ihmisten toivotaan noudattavan käsihygieniaa. 

Facebookissa ovat Keski-Porin, Teljän, Länsi-Porin, Meri-Porin ja Noormarkun jumalanpalvelukset ja Lavian (kirkkoporissa.fi/lavian-seurakunta) palvelukset nettiradiosta.

Lisäksi Teljän seurakunnan YouTube-kanava sisältää paljon tallenteita tapahtumista. Teljän Facebook-sivuilla on myös nettihartaus joka päivä.

Kirkkoporissa.fi-etusivulla on linkki, ”Hartauksia verkossa”, josta löytyvät suorina lähetyksinä Porin seurakuntien jumalanpalvelukset sekä tallenteita. Samasta linkistä löytyvät myös valtakunnallisen verkon jumalanpalvelukset.

Uutislistaukseen

Hoitamattomat haudat uudelleen käyttöön

12.6.2019 18.55

Ahlaisten hoitamattomat ainaishaudat otetaan uudelleen käyttöön.

Ahlaisten hautausmaiden hoitamattomat hautapaikat on kartoitettu kesällä 2017-2018 ja asiasta julkaistiin ainaishautojen hoitamattomuuden kuulutus Satakunnan Kansassa 20.5.2018.  Hautojen kunnostukselle määriteltiin aikarajaksi 20.5.2019, jonka jälkeen hautapaikka voitaisiin julistaa menetetyksi.

Kirkkolain nojalla hautaoikeudet menettänyt hautapaikka siirtyy seurakuntayhtymän hallintaan 20.11.2019. Hautaoikeuden menettämisestä ilmoitetaan Satakunnan Kansassa ja näiden hautapaikkojen muistomerkkien poistaminen on mahdollista kuuden kuukauden ajan.

Näin ollen hautojen käyttöönotto aloitetaan 1.1.2020, kun kuulutuksesta on kulunut puolivuotta.