Jumalanpalvelukset tällä hetkellä avoimia

Jumalanpalvelukset ovat avoimia. Kirkoissa noudatetaan turvavälejä ja ihmisten toivotaan noudattavan käsihygieniaa. 

Facebookissa ovat Keski-Porin, Teljän, Länsi-Porin, Meri-Porin ja Noormarkun jumalanpalvelukset ja Lavian (kirkkoporissa.fi/lavian-seurakunta) palvelukset nettiradiosta.

Lisäksi Teljän seurakunnan YouTube-kanava sisältää paljon tallenteita tapahtumista. Teljän Facebook-sivuilla on myös nettihartaus joka päivä.

Kirkkoporissa.fi-etusivulla on linkki, ”Hartauksia verkossa”, josta löytyvät suorina lähetyksinä Porin seurakuntien jumalanpalvelukset sekä tallenteita. Samasta linkistä löytyvät myös valtakunnallisen verkon jumalanpalvelukset.

Uutislistaukseen

Porin metsähautausmalle monitoimikone

12.6.2019 18.50

Vanha monitoimikone on aika vaihtaa uuteen.

Porin metsähautausmaalle hankitaan uusi monitoimikone vanhan koneen tilalle. Vanha kone on vuosimallia 2013 ja käyttötunteja sillä on kertynyt lähes 2 000. Vaihdolla varmistetaan hautausmaahoidon entistä sujuvampi toiminta. Vanha kone annetaan vaihdossa uuteen.

Hautauspalvelut kilpailuttivat monitoimityökoneen sähköisessä kanavassa HILMAssa. Tarjouskilpailun voittaneen toimitsijan kone esiteltiin yhteisen kirkkoneuvoston kokouksessa.

Vuoden 2019 talousarvion investointiosassa on varattu 135 0000 euroa monitoimityökoneen hankintaa varten Porin metsähautausmaalle.