Porin metsähautausmalle monitoimikone

12.6.2019 18.50

Vanha monitoimikone on aika vaihtaa uuteen.

Porin metsähautausmaalle hankitaan uusi monitoimikone vanhan koneen tilalle. Vanha kone on vuosimallia 2013 ja käyttötunteja sillä on kertynyt lähes 2 000. Vaihdolla varmistetaan hautausmaahoidon entistä sujuvampi toiminta. Vanha kone annetaan vaihdossa uuteen.

Hautauspalvelut kilpailuttivat monitoimityökoneen sähköisessä kanavassa HILMAssa. Tarjouskilpailun voittaneen toimitsijan kone esiteltiin yhteisen kirkkoneuvoston kokouksessa.

Vuoden 2019 talousarvion investointiosassa on varattu 135 0000 euroa monitoimityökoneen hankintaa varten Porin metsähautausmaalle.