Väinölän budjetti ylittyi sadallatuhannella

5.6.2019 21.34

Viime vuonna Väinölän kirkkoon tehdyn peruskorjauksen loppusumma ylittyi sadallatuhannella eurolla kahden miljoonan euroon budjettiin nähden.

Kiinteistöpäällikkö Arto Huhtasen mukaan budjetissa oli yllättäviin menoihin varauduttu 140 000 euron edestä, mutta siitä huolimatta lisämenoja tuli eteen vielä sadantuhannen euron edestä.

Lisäkuluja aiheuttivat muun muassa seurakuntasalin vesikattoremontti, joka oli 30 000 euroa, sekä ilmanvaihtoa koskevat muutostyöt, joiden hinta oli 16 000 euroa.

Kirkon keskiosassa havaittu 20 sentin painuma on laitettu vuotuiseen seurantaan, ja se suoritetaan tarkkuusvaaituksella, jossa vertailukohtana on läheinen rautatiesilta.