Jumalanpalvelukset tällä hetkellä avoimia

Jumalanpalvelukset ovat avoimia. Kirkoissa noudatetaan turvavälejä ja ihmisten toivotaan noudattavan käsihygieniaa. 

Facebookissa ovat Keski-Porin, Teljän, Länsi-Porin, Meri-Porin ja Noormarkun jumalanpalvelukset ja Lavian (kirkkoporissa.fi/lavian-seurakunta) palvelukset nettiradiosta.

Lisäksi Teljän seurakunnan YouTube-kanava sisältää paljon tallenteita tapahtumista. Teljän Facebook-sivuilla on myös nettihartaus joka päivä.

Kirkkoporissa.fi-etusivulla on linkki, ”Hartauksia verkossa”, josta löytyvät suorina lähetyksinä Porin seurakuntien jumalanpalvelukset sekä tallenteita. Samasta linkistä löytyvät myös valtakunnallisen verkon jumalanpalvelukset.

Uutislistaukseen

Väinölän budjetti ylittyi sadallatuhannella

5.6.2019 21.34

Viime vuonna Väinölän kirkkoon tehdyn peruskorjauksen loppusumma ylittyi sadallatuhannella eurolla kahden miljoonan euroon budjettiin nähden.

Kiinteistöpäällikkö Arto Huhtasen mukaan budjetissa oli yllättäviin menoihin varauduttu 140 000 euron edestä, mutta siitä huolimatta lisämenoja tuli eteen vielä sadantuhannen euron edestä.

Lisäkuluja aiheuttivat muun muassa seurakuntasalin vesikattoremontti, joka oli 30 000 euroa, sekä ilmanvaihtoa koskevat muutostyöt, joiden hinta oli 16 000 euroa.

Kirkon keskiosassa havaittu 20 sentin painuma on laitettu vuotuiseen seurantaan, ja se suoritetaan tarkkuusvaaituksella, jossa vertailukohtana on läheinen rautatiesilta.