Jumalanpalveluksia voi Porissa seurata nyt sähköisesti

Koronaepidemian aiheuttamien rajoitusten vuoksi jumalanpalvelukset ovat Porissa toistaiseksi suljettuja tilaisuuksia. Niitä voi kuitenkin seurata sähköisesti suorana lähetyksenä.

Facebookissa ovat Keski-Porin, Teljän, Länsi-Porin, Meri-Porin ja Noormarkun jumalanpalvelukset. Lisäksi Väinölän kirkon jumalanpalvelukset löytyvät SLEY:n Facebook-sivuilta ja Lavian (kirkkoporissa.fi/lavian-seurakunta) palvelukset nettiradiosta.

Lisäksi Teljän seurakunnan YouTube-kanava sisältää paljon tallenteita tapahtumista ja myös jumalanpalvelukset ovat nähtävillä. Teljän Facebook-sivuilla on myös nettihartaus joka päivä.

Virkoja lakkautettiin

5.6.2019 21.33

Porin yhteinen kirkkovaltuusto päätti keskiviikkona yksimielisesti lakkauttaa vailla vakinaista viranhaltijaa olevat erityisnuorisotyönohjaajan ja kasvatusteologin virat samasta päivästä lukien.

Kyseiset virat ovat olleet yhteisen seurakuntatyön puolella eikä niitä ole myöskään hoidettu sijaisjärjestelyin, koska toiminnallinen vastuu tehtävistä on siirtynyt seurakunnille ja resurssointi on näin ollen seurakuntien henkilöstöbudjetoinneissa.