Verotulot yhä haaste Porissa

5.6.2019 21.31

Porin yhteinen kirkkovaltuusto merkitsi keskiviikkona myös tiedokseen seurakuntayhtymän talousarvion toteutuman tammi-maaliskuussa.

Tulos on vuoden ensimmäiseen neljänneksen jälkeen +925 435 euroa. Vuodentakaiseen nähden tulos on 13 prosenttia pienempi.

Menojen suurin kertymä tulee toisen ja kolmannen vuosineljänneksen aikana, jonka jälkeen toteutumaprosenttien ja tulosten vertailu on tarkempaa.

Verotuloja on alkuvuoden aikana kertynyt kahta huonoa edellistä vuotta heikommin ja verotulojen vähenevä trendi jatkuu kolmatta vuotta.