Jumalanpalvelukset tällä hetkellä avoimia

Jumalanpalvelukset ovat avoimia. Kirkoissa noudatetaan turvavälejä ja ihmisten toivotaan noudattavan käsihygieniaa. 

Facebookissa ovat Keski-Porin, Teljän, Länsi-Porin, Meri-Porin ja Noormarkun jumalanpalvelukset ja Lavian (kirkkoporissa.fi/lavian-seurakunta) palvelukset nettiradiosta.

Lisäksi Teljän seurakunnan YouTube-kanava sisältää paljon tallenteita tapahtumista. Teljän Facebook-sivuilla on myös nettihartaus joka päivä.

Kirkkoporissa.fi-etusivulla on linkki, ”Hartauksia verkossa”, josta löytyvät suorina lähetyksinä Porin seurakuntien jumalanpalvelukset sekä tallenteita. Samasta linkistä löytyvät myös valtakunnallisen verkon jumalanpalvelukset.

Uutislistaukseen

Verotulot yhä haaste Porissa

5.6.2019 21.31

Porin yhteinen kirkkovaltuusto merkitsi keskiviikkona myös tiedokseen seurakuntayhtymän talousarvion toteutuman tammi-maaliskuussa.

Tulos on vuoden ensimmäiseen neljänneksen jälkeen +925 435 euroa. Vuodentakaiseen nähden tulos on 13 prosenttia pienempi.

Menojen suurin kertymä tulee toisen ja kolmannen vuosineljänneksen aikana, jonka jälkeen toteutumaprosenttien ja tulosten vertailu on tarkempaa.

Verotuloja on alkuvuoden aikana kertynyt kahta huonoa edellistä vuotta heikommin ja verotulojen vähenevä trendi jatkuu kolmatta vuotta.