Myös Pomarkku miinuksella

5.6.2019 21.30

Porin yhteinen kirkkovaltuusto hyväksyi niinikään yksimielisesti Pomarkun seurakunnan viime vuoden tilinpäätöksen, joka jäi seurakunnan viimeiseksi sen yhdistyttyä nyt vuodenvaihteessa Noormarkkuun.

Tilikauden tulos oli runsaat 76 000 euroa tappiolla. Tämänkin tappion taustalta löytyy osaltaan negatiivinen verokehitys, sillä seurakunnan verotulot alenivat vajaat 47 000 euroa edelliseen vuoteen nähden.

Verotuloja kertyi runsaat 23 000 euroa budjetoitua vähemmän.