Teljälle ja Lavialle ylityksiä budjetteihinsa

5.6.2019 21.28

Porin ev.lut. seurakuntayhtymän seurakunnista Teljä ja Lavia ylittivät viime vuonna omat budjettinsa. Teljän ylitys oli 14 663 ja Lavian 7 350 euroa.

Prosentteina ylitykset olivat 0,9 ja 2,9.

Teljällä ylitys johtui lähetyksen ja kansainvälisen työn sihteerin viran palkkamäärärahojen puuttumisesta talousarviosta. Lavian ylitys puolestaan johtui seurakuntasihteerin työajan lisäyksestä. Ylityslupa annettiin liitosneuvottelujen ratkeamisen yhteydessä.

Porin yhteinen kirkkovaltuusto merkitsi asian tiedokseen kokouksessaan keskiviikkona.