Porin kirkkovaltuusto sinetöi tappiollisen tilinpäätöksen

5.6.2019 21.26

Porin yhteinen kirkkovaltuusto hyväksyi kokouksessaan keskiviikkona yksimielisesti Porin ev.lut. seurakuntayhtymä viime vuoden tilinpäätöksen.

Tilikauden tulos oli tappiollinen vajaat 106 000 euroa, mikä on kuitenkin 480 000 euroa parempi kuin mitä vuodelle oli budjetoitu.

Henkilöstö- ja toimintakulut jäivät tilinpäätöstä esitellään HTH-päällikkö Eeva Uusimäen mukaan tosin alle budjetoidun, kun myös samaan aikaan toimintakulut olivat ennakoitua paremmat.

Sen sijaan verotulot olivat reilut puoli miljoonaa euroa alemmat kuin mitä alun perin oli budjetoitu.