Jumalanpalvelukset tällä hetkellä avoimia

Jumalanpalvelukset ovat avoimia. Kirkoissa noudatetaan turvavälejä ja ihmisten toivotaan noudattavan käsihygieniaa. 

Facebookissa ovat Keski-Porin, Teljän, Länsi-Porin, Meri-Porin ja Noormarkun jumalanpalvelukset ja Lavian (kirkkoporissa.fi/lavian-seurakunta) palvelukset nettiradiosta.

Lisäksi Teljän seurakunnan YouTube-kanava sisältää paljon tallenteita tapahtumista. Teljän Facebook-sivuilla on myös nettihartaus joka päivä.

Kirkkoporissa.fi-etusivulla on linkki, ”Hartauksia verkossa”, josta löytyvät suorina lähetyksinä Porin seurakuntien jumalanpalvelukset sekä tallenteita. Samasta linkistä löytyvät myös valtakunnallisen verkon jumalanpalvelukset.

Uutislistaukseen

Rajatarkastus käyntiin Porin seurakuntayhtymässä

4.6.2019 17.23

Porin ev.lut. seurakuntayhtymän seurakuntien rajat ollaan ottamassa tarkastelun alle sen selvittämiseksi, onko niitä tarvetta päivittää.

Rajatarkastelua varten on perustettu eri seurakuntaneuvostojen puheenjohtajista ja varapuheenjohtajista, viranhaltijoista ja luottamushenkilöistä koostuva työryhmä, jonka puheenjohtajaksi on valittu yhteisen kirkkovaltuuston puheenjohtaja Harri Saine.

Työryhmä aloitti työskentelynsä järjestäytymiskokouksella ja tilannekuvan muodostamisella eilen maanantaina.

Porin yhteisen kirkkoneuvoston puheenjohtajan, Keski-Porin vt. kirkkoherra Heimo Hietasen mukaan edessä oleva rajatarkastelu voisi tukea seurakuntien toimintaa ja vahvistaa seurakuntalaisten identiteettiä, kiteyttää alkuasetelman Porin yhteisen kirkkoneuvoston puheenjohtaja, Keski-Porin vt. kirkkoherra Heimo Hietanen.

Epätietoisuus siitä, mihin seurakuntaan itse kuuluu, on johtanut monenlaisiin sekaannuksiin muun muassa seurakuntavaaleissa äänestämisen yhteydessä.

Aiheesta lisää ensi viikon torstaina 13. kesäkuuta ilmestyvässä Kirkkosanomissa.