Reposaaresta Porin viides tiekirkko

31.5.2019 15.17

Porin ev.lut. seurakuntayhtymän neljän tiekirkon tarjonta on rikastumassa tälle kesälle viidennellä, kun myös Reposaaren kirkolle on myönnetty tiekirkon status.

Vs. kirkkoherra Helena Kuusirannan mukaan Kirkkopalveluiden oma-aloitteisesti myöntämä status oli seurakunnalle täydellinen, mutta samalla iloinen yllätys.

Tiekirkko-opastus on Reposaaren kirkossa kesäaikana 17.6.-11.8. klo 12-18 välisenä aikana.

Suomessa on tällä hetkellä 265 tiekirkkoa, joista opastus on 217:ssä.