Jumalanpalvelukset tällä hetkellä avoimia

Jumalanpalvelukset ovat avoimia. Kirkoissa noudatetaan turvavälejä ja ihmisten toivotaan noudattavan käsihygieniaa. 

Facebookissa ovat Keski-Porin, Teljän, Länsi-Porin, Meri-Porin ja Noormarkun jumalanpalvelukset ja Lavian (kirkkoporissa.fi/lavian-seurakunta) palvelukset nettiradiosta.

Lisäksi Teljän seurakunnan YouTube-kanava sisältää paljon tallenteita tapahtumista. Teljän Facebook-sivuilla on myös nettihartaus joka päivä.

Kirkkoporissa.fi-etusivulla on linkki, ”Hartauksia verkossa”, josta löytyvät suorina lähetyksinä Porin seurakuntien jumalanpalvelukset sekä tallenteita. Samasta linkistä löytyvät myös valtakunnallisen verkon jumalanpalvelukset.

Uutislistaukseen

Satakunnan seurakunnat haluavat aluekeskusrekisterin

24.5.2019 15.15

Satakunnan seurakunnat ovat yksimielisesti lähdössä maakuntaan kaavailtuun seurakuntien yhteiseen aluekeskusrekisterihankkeeseen. Tämä ilmeni 23. toukokuuta Porissa pidetyssä yhteisessä neuvottelukokouksessa.

Tämän jälkeen edessä on lääninrovastien johdolla tehtävä työryhmätyöskentely, joka kestää lokakuulle asti. Marras-joulukuussa edessä on sitten aluekeskusrekisteriä koskevan aiesopimuksen laatiminen ja hyväksyminen.

Ensi vuonna osapuolten on määrä hyväksyä aluekeskusrekisterin perustaminen, ja itse käynnistyksen olisi tarkoitus toteutua vuoden 2022 alusta alkaen.

Aluekeskusrekisterin keskeisenä ideana on koota digitoitujen kirkon jäsenrekisterin tietojen perusteella tuotettavat palvelut, kuten kastettujen kirjaukset, avioliiton esteiden tutkinta ja virkatodistukset.