Jumalanpalveluksia voi Porissa seurata nyt sähköisesti

Koronaepidemian aiheuttamien rajoitusten vuoksi jumalanpalvelukset ovat Porissa toistaiseksi suljettuja tilaisuuksia. Niitä voi kuitenkin seurata sähköisesti suorana lähetyksenä.

Facebookissa ovat Keski-Porin, Teljän, Länsi-Porin, Meri-Porin ja Noormarkun jumalanpalvelukset. Lisäksi Väinölän kirkon jumalanpalvelukset löytyvät SLEY:n Facebook-sivuilta ja Lavian (kirkkoporissa.fi/lavian-seurakunta) palvelukset nettiradiosta.

Lisäksi Teljän seurakunnan YouTube-kanava sisältää paljon tallenteita tapahtumista ja myös jumalanpalvelukset ovat nähtävillä. Teljän Facebook-sivuilla on myös nettihartaus joka päivä.

Hautapaikkamaksut nousevat

15.5.2019 19.18

Yhteinen kirkkoneuvosto esittää kirkkovaltuustolle, että se hyväksyy hautapaikkamaksut tulevalle vuodelle esitetyn mukaisesti.

Hautausmaksuja ollaan korottamassa kolmella prosentilla.

Korotus noudattaa edellisvuoden linjaa ja perustuu palkkojen ja muiden kustannusten nousuun.

Sen sijaan hautainhoitorahaston hoitohintoja ei koroteta.