Satakunnan alueella on tuomiokapitulin ohjeistuksen mukaan mahdollista järjestää 1. kesäkuuta alkaen seurakuntien tilaisuuksia ilman henkilörajoituksia edellyttäen, että ne voidaan järjestää terveysturvallisesti.

Facebookissa ovat

Kirkkoporissa.fi-etusivulla on linkki, ”Hartauksia verkossa”, josta löytyy listattuna kaikki Porin ev.lut. seurakuntien kuluvan viikon sunnuntain jumalanpalvelukset sekä linkit seurakuntien sometileille, joiden kautta voit mm. seurata jumalanpalveluksien striimauksia. Samasta linkistä löytyvät myös valtakunnallisen verkon jumalanpalvelukset.

Teljä sai Arkkipooki-kunniakirjan

3.5.2019 09.15

Hiippakuntavaltuuston myöntämä tämänkertainen Arkkipooki-kunniakirja on luovutettu tuomiokapitulin istunnossa Porin Teljän seurakunnan yhteisölliselle ja osallistavalle elämäntavalle.

Kunniakirjan otti vastaan pappisasessori, kirkkoherra Kaisa Huhtala.

Hiippakuntavaltuusto päätti tänä vuonna myöntää varsinaisen Arkkipooki-palkinnon lisäksi kunniakirjan. Arkkipooki luovutettiin Punkalaitumen seurakunnan Tule kotiin -hankkeelle 12. huhtikuuta.

Arkkipooki-palkinto jaetaan vuosittain tunnustuksena merkityksellisestä, ansiokkaasta ja innovatiivisesta työstä kirkon, hiippakunnan tai seurakuntien ja niiden jäsenten hyväksi.