Jumalanpalvelukset tällä hetkellä avoimia

Jumalanpalvelukset ovat avoimia. Kirkoissa noudatetaan turvavälejä ja ihmisten toivotaan noudattavan käsihygieniaa. 

Facebookissa ovat Keski-Porin, Teljän, Länsi-Porin, Meri-Porin ja Noormarkun jumalanpalvelukset ja Lavian (kirkkoporissa.fi/lavian-seurakunta) palvelukset nettiradiosta.

Lisäksi Teljän seurakunnan YouTube-kanava sisältää paljon tallenteita tapahtumista. Teljän Facebook-sivuilla on myös nettihartaus joka päivä.

Kirkkoporissa.fi-etusivulla on linkki, ”Hartauksia verkossa”, josta löytyvät suorina lähetyksinä Porin seurakuntien jumalanpalvelukset sekä tallenteita. Samasta linkistä löytyvät myös valtakunnallisen verkon jumalanpalvelukset.

Uutislistaukseen

Teljä sai Arkkipooki-kunniakirjan

3.5.2019 09.15

Hiippakuntavaltuuston myöntämä tämänkertainen Arkkipooki-kunniakirja on luovutettu tuomiokapitulin istunnossa Porin Teljän seurakunnan yhteisölliselle ja osallistavalle elämäntavalle.

Kunniakirjan otti vastaan pappisasessori, kirkkoherra Kaisa Huhtala.

Hiippakuntavaltuusto päätti tänä vuonna myöntää varsinaisen Arkkipooki-palkinnon lisäksi kunniakirjan. Arkkipooki luovutettiin Punkalaitumen seurakunnan Tule kotiin -hankkeelle 12. huhtikuuta.

Arkkipooki-palkinto jaetaan vuosittain tunnustuksena merkityksellisestä, ansiokkaasta ja innovatiivisesta työstä kirkon, hiippakunnan tai seurakuntien ja niiden jäsenten hyväksi.