Teljä sai Arkkipooki-kunniakirjan

3.5.2019 09.15

Hiippakuntavaltuuston myöntämä tämänkertainen Arkkipooki-kunniakirja on luovutettu tuomiokapitulin istunnossa Porin Teljän seurakunnan yhteisölliselle ja osallistavalle elämäntavalle.

Kunniakirjan otti vastaan pappisasessori, kirkkoherra Kaisa Huhtala.

Hiippakuntavaltuusto päätti tänä vuonna myöntää varsinaisen Arkkipooki-palkinnon lisäksi kunniakirjan. Arkkipooki luovutettiin Punkalaitumen seurakunnan Tule kotiin -hankkeelle 12. huhtikuuta.

Arkkipooki-palkinto jaetaan vuosittain tunnustuksena merkityksellisestä, ansiokkaasta ja innovatiivisesta työstä kirkon, hiippakunnan tai seurakuntien ja niiden jäsenten hyväksi.