Satakunnan alueella on tuomiokapitulin ohjeistuksen mukaan mahdollista järjestää 1. kesäkuuta alkaen seurakuntien tilaisuuksia ilman henkilörajoituksia edellyttäen, että ne voidaan järjestää terveysturvallisesti.

Facebookissa ovat

Kirkkoporissa.fi-etusivulla on linkki, ”Hartauksia verkossa”, josta löytyy listattuna kaikki Porin ev.lut. seurakuntien kuluvan viikon sunnuntain jumalanpalvelukset sekä linkit seurakuntien sometileille, joiden kautta voit mm. seurata jumalanpalveluksien striimauksia. Samasta linkistä löytyvät myös valtakunnallisen verkon jumalanpalvelukset.

Tiukka budjetti myös ensi vuodelle

24.4.2019 18.58

Aihetta käyty läpi yhteisen kirkkoneuvoston kokouksessa 24.4.2019

Porin ev.lut. seurakuntayhtymä on tekemässä alijäämäisen budjetin myös ensi vuodelle, ilmenee Porin yhteisen kirkkoneuvoston tänä iltana hyväksymässä budjetin laadintaohjeista.

Laadintaohjeet, jotka perustuvat viime vuoden tilinpäätökseen, lähtevät liikkeelle puolentoista prosentin tuloveroprosenttioletuksesta, jolla ensi vuoden verokertymäksi saadaan valtionrahoitus mukaan lukien 15,7 miljoonaa euroa.

Arviossa on mukana entisen Pomarkun seurakunnan verotuloja 300 000 euroa.

Palkankorotustarve on ensi vuoden huhtikuun alussa puolitoista prosenttia.