Jumalanpalvelukset tällä hetkellä avoimia

Jumalanpalvelukset ovat avoimia. Kirkoissa noudatetaan turvavälejä ja ihmisten toivotaan noudattavan käsihygieniaa. 

Facebookissa ovat Keski-Porin, Teljän, Länsi-Porin, Meri-Porin ja Noormarkun jumalanpalvelukset ja Lavian (kirkkoporissa.fi/lavian-seurakunta) palvelukset nettiradiosta.

Lisäksi Teljän seurakunnan YouTube-kanava sisältää paljon tallenteita tapahtumista. Teljän Facebook-sivuilla on myös nettihartaus joka päivä.

Kirkkoporissa.fi-etusivulla on linkki, ”Hartauksia verkossa”, josta löytyvät suorina lähetyksinä Porin seurakuntien jumalanpalvelukset sekä tallenteita. Samasta linkistä löytyvät myös valtakunnallisen verkon jumalanpalvelukset.

Uutislistaukseen

Esiintymisjärjestys vieraineen vahvistui Piispan iltahetkille

10.4.2019 13.50

Piispan iltahetkien esiintymisjärjestys 15.-19. heinäkuuta pidettävällä SuomiAreenalla on vahvistettu.

Ensimmäisenä iltana maanantaina 15. heinäkuuta Keski-Porin kirkossa esiintyy Tampereen piispa Matti Repo. Tiistaina on vuorossa arkkipiispa Tapio Luoma, keskiviikkona Lapuan piispa Simo Peura ja viimeisenä iltana torstaina Helsingin piispa Teemu Laajasalo.

Maanantain iltahetki on SuomiAreenan avajaisten takia klo 20, muut klo 19.

Keskustelukumppaneiden valinnoissa on tarkoitus huomioida SuomiAreenan yleisteema. Piispa Matti Revon jututettavana ovat Manse-rockin miehet Mikko Alatalo ja Juha Torvinen teemalla "Voiko soittamalla kitaraa parantaa maailmaa?"

Arkkipiispan vieraana on Opetushallituksen pääjohtaja Olli-Pekka Heinonen, ja keskustelun aiheena SuomiAreenan pääteemat.

Piispa Peuran vieraaksi pyydetään lapsiasianvaltuutettu Elina Pekkarista. Piispa Laajasalon suunnitelmat selviävät myöhemmin.