Pomarkulta alijäämäinen tilinpäätös

27.3.2019 18.35

Porin ev.lut. seurakuntayhtymään vuodenvaihteessa yhdistynyt Pomarkun seurakunta päätyi viime vuonna 76 300 euron verran tappiolliseen tulokseen. Tulos huononi toissavuodesta, jolloin seurakunta ylsi plussalle vajaat neljä tuhatta euroa.

Iso pudotus koettiin verotuloissa, jotka alenivat edellisvuoteen verrattuna vajaalla 47 000 eurolla.

Viime vuoden tilinpäätös toteutui melko tarkasti budjetin mukaan, sillä tulos oli 832 euroa budjetoitua parempi.