Jumalanpalvelukset toteutetaan tällä hetkellä rajoituksin

25.2.2021: Satakunnan katsotaan siirtyneen koronaepidemian torjunnan suhteen tasolle kaksi, eli käyttöön otetaan tiukemmat rajoitukset. Suositusten mukaan julkisiin tilaisuuksiin voi osallistua Satakunnassa enintään 6 henkilöä, ml. jumalanpalvelukset sisätiloissa

Jumalanpalveluksen toteuttamiseen voi osallistua enintään 6 henkilöä turvaväleistä ja hygieniasta huolehtien.  Jos tämä rajaus tekee jumalanpalveluksen viettämisestä läsnä olevan seurakunnan kanssa mahdotonta, se voi siirtyä niitä toteuttamaan ilman kirkkotilassa läsnä olevaa seurakuntaa.  Sunnuntaina tulee striimata tai lähettää ennakkoon videoitu jumalanpalvelus seurakunnan omien sähköisten viestintäkanavien kautta:

Facebookissa ovat

Teljän Facebook-sivuilla on myös nettihartaus joka päivä. ja lisäksi Teljän seurakunnan YouTube-kanavaLinkki avautuu uudessa välilehdessä sisältää paljon tallenteita tapahtumista.

Yhtymän työntekijämäärä ennallaan

27.3.2019 18.33

Porin ev.lut. seurakuntayhtymässä työskenteli viime vuonna 352 henkeä. Toissavuoteen nähden määrä nousi kahdella, joten käytännössä työntekijämäärä on pysynyt ennallaan.

Henkilöstön keski-ikä oli katsausaikana 49,77 vuotta. Miehiä työntekijöistä oli 107 ja naisia 245.

Tiedot ilmenevät yhteisen kirkkoneuvoston keskiviikkona käsittelemästä viime vuoden henkilöstötilinpäätöksestä.