Jumalanpalvelukset tällä hetkellä avoimia

Jumalanpalvelukset ovat avoimia. Kirkoissa noudatetaan turvavälejä ja ihmisten toivotaan noudattavan käsihygieniaa. 

Facebookissa ovat Keski-Porin, Teljän, Länsi-Porin, Meri-Porin ja Noormarkun jumalanpalvelukset ja Lavian (kirkkoporissa.fi/lavian-seurakunta) palvelukset nettiradiosta.

Lisäksi Teljän seurakunnan YouTube-kanava sisältää paljon tallenteita tapahtumista. Teljän Facebook-sivuilla on myös nettihartaus joka päivä.

Kirkkoporissa.fi-etusivulla on linkki, ”Hartauksia verkossa”, josta löytyvät suorina lähetyksinä Porin seurakuntien jumalanpalvelukset sekä tallenteita. Samasta linkistä löytyvät myös valtakunnallisen verkon jumalanpalvelukset.

Uutislistaukseen

Huhtala tähtää ehdolle piispanvaaliin

24.3.2019 13.17

Teljän seurakunnan kirkkoherra, teologian lisensiaatti Kaisa Huhtala on Kotimaa-lehdelle antamassaan haastattelussa kertonut lähtevänsä ehdolle ensi vuonna Turun arkkihiippakunnan uutta piispaa valittaessa.

Nykyinen piispa Kaarlo Kalliala on tuolloin on jäämässä eläkkeelle, minkä hän kertoi viime viikolla Radio Dein haastattelussa. Tarkempaa eläköitymisaikataulua hän ei kuitenkaan suostunut vielä paljastamaan.

Huhtalan mukaan hänen päätökseensä ovat olleet myötävaikuttamassa useilta tahoilta tulleet pyynnöt. Piispana hän haluaisi edistää eri tavalla uskonsa ilmaisevien kristittyjen edellytyksiä toimia samassa kirkossa.

Kaisa Huhtala on toiminut Teljän kirkkoherrana vuodesta 2011. Lisäksi hän on Turun arkkihiippakunnan pappisasessori.