Piispa Kalliala tapaa Noomarkussa rovastikunnan työntekijöitä

12.3.2019 10.04

Turun arkkihiippakunnan piispa Kaarlo Kalliala tapaa Porin rovastikunnan työntekijöitä torstaina 14. maaliskuuta Piispan hengellisen aamupäivän tiimoilta.

Yhteisen virkistäytymisen lisäksi tarkoitus on yhdessä pohtia oman työn mielekkyyttä. Tilaisuudessa on tarkoitus muun muassa pohtia sitä, mitä meille työntekijöinä kuuluu, mihin kirkkotila ja kirkonmäki meitä kutsuu, mitä siellä tapahtuu ja mitä siellä saisi tapahtua.

Aamupäivä on tarkoitus päättää piispanmessuun.