Jumalanpalvelukset tällä hetkellä avoimia

Jumalanpalvelukset ovat avoimia. Kirkoissa noudatetaan turvavälejä ja ihmisten toivotaan noudattavan käsihygieniaa. 

Facebookissa ovat Keski-Porin, Teljän, Länsi-Porin, Meri-Porin ja Noormarkun jumalanpalvelukset ja Lavian (kirkkoporissa.fi/lavian-seurakunta) palvelukset nettiradiosta.

Lisäksi Teljän seurakunnan YouTube-kanava sisältää paljon tallenteita tapahtumista. Teljän Facebook-sivuilla on myös nettihartaus joka päivä.

Kirkkoporissa.fi-etusivulla on linkki, ”Hartauksia verkossa”, josta löytyvät suorina lähetyksinä Porin seurakuntien jumalanpalvelukset sekä tallenteita. Samasta linkistä löytyvät myös valtakunnallisen verkon jumalanpalvelukset.

Uutislistaukseen

Diakonissa harjoittelija Charlotta Vuori ohjaa alkulämmittelyä Länsi-Porin kirkon edustalla. Diakonissa harjoittelija Charlotta Vuori ohjaa alkulämmittelyä Länsi-Porin kirkon edustalla.

Länsi-Porissa liikutaan porukalla

28.2.2019 10.51

Länsi-Porin liikuntakerho alkoi eilen 27.2. klo 15 kirkon pihassa. Mukaan liikkumaan voi lähteä koska vain.

Länsi-Porin seurakunnassa starttasi eilen oma liikuntakerhonsa ”Höntsäkerho”, jossa harjoitetaan yhdessä ulkona liikkumista. Liikkumaan pääsee joka keskiviikko klo 15 alkaen. Tervetulleita ovat kaiken ikäiset ja kuntoiset iloiset liikkujat.

Ryhmä tapaa Länsi-Porin kirkon pihassa ja siitä alkaa noin tunnin mittainen ulkoiluhetki. Seuraavat liikuntakerrat ovat 6.3., 13.3., 20.3., 27.3., 3.4., 10.4., 24.4. ja viimeinen kerta 8.5.

Tule sinäkin mukaan iloiseen ryhmään liikkumaan hyvässä yhteishengessä.