Tiistaisin aamupalalle Väinölän kirkolle

27.2.2019 09.19

Uusi aamiaistoiminta Väinölän kirkolla maaliskuusta alkaen.

Porin Teljän seurakunnassa, Väinölän kirkolla on alkamassa diakonian aamupalahetki. Tiistaisin kello 9–10.30 kaikille avoin ja maksuton aamiainen tarjoaa täyttävän aamupalan ja mukavaa yhdessäoloa ja rupattelua toisten kanssa.

Aamupalahetkessä voi toisinaan olla myös ohjelmaa, esimerkiksi tiistaina 5.3. ja 2.4. klo 10.30 kanttori Anna-Marie Grundstén pitää säveltuokion.

Halutessaan pääsee myös auttamaan ja tekemään pienimuotoista vapaaehtoistyötä keittiöllä tai toteuttamaan jotain ohjelmaa aamupalahetkeen. Ideoinnin tiimoilta, ole yhteydessä Satu Katilaan (0400 309 866) tai Minna Salmiseen (0400 309 851).

Aamiaistoimintaa järjestämässä Porin Teljän seurakunta: diakoniatyöntekijät Satu Katila ja Minna Salminen sekä seurakunnan emäntä Pirjo Puputti.