Jumalanpalvelukset tällä hetkellä avoimia

Jumalanpalvelukset ovat avoimia. Kirkoissa noudatetaan turvavälejä ja ihmisten toivotaan noudattavan käsihygieniaa. 

Facebookissa ovat Keski-Porin, Teljän, Länsi-Porin, Meri-Porin ja Noormarkun jumalanpalvelukset ja Lavian (kirkkoporissa.fi/lavian-seurakunta) palvelukset nettiradiosta.

Lisäksi Teljän seurakunnan YouTube-kanava sisältää paljon tallenteita tapahtumista. Teljän Facebook-sivuilla on myös nettihartaus joka päivä.

Kirkkoporissa.fi-etusivulla on linkki, ”Hartauksia verkossa”, josta löytyvät suorina lähetyksinä Porin seurakuntien jumalanpalvelukset sekä tallenteita. Samasta linkistä löytyvät myös valtakunnallisen verkon jumalanpalvelukset.

Uutislistaukseen

Vapaaehtoistyön omat nettisivut on avattu

19.2.2019 09.37

Porin ev.lut. seurakuntayhtymän nettisivuille on perustettu omat sivut seurakunnallista vapaaehtoistoimintaa varten.

Sivujen kautta pääsee jokainen vapaaehtoistyöhön haluava ilman kirjautumista ilmoittautumaan mukaan osoitteessa kirkkoporissa.fi/vapaaehtoiset.

Vapaaehtoisen, avoimen hakemuksen ideana on se, että kuka tahansa kiinnostunut voi tuoda osaamisensa julki ja tarjota osallisuuttaan vapaaehtoistoimintaan oman kiinnostuksensa ja taitojensa kautta.

Sivustoa kokoamassa olleiden diakoniatyöntekijöiden Ulla-Maija Virénin ja Tiia Verhon mukaan oma asuinalue ei vaikuta siihen, missä vapaaehtoistyötä voi tehdä.

Lisää asiaa sivustosta voi lukea ensi viikolla ilmestyvästä Porin Kirkkosanomista.