Vapaaehtoistyön omat nettisivut on avattu

19.2.2019 09.37

Porin ev.lut. seurakuntayhtymän nettisivuille on perustettu omat sivut seurakunnallista vapaaehtoistoimintaa varten.

Sivujen kautta pääsee jokainen vapaaehtoistyöhön haluava ilman kirjautumista ilmoittautumaan mukaan osoitteessa kirkkoporissa.fi/vapaaehtoiset.

Vapaaehtoisen, avoimen hakemuksen ideana on se, että kuka tahansa kiinnostunut voi tuoda osaamisensa julki ja tarjota osallisuuttaan vapaaehtoistoimintaan oman kiinnostuksensa ja taitojensa kautta.

Sivustoa kokoamassa olleiden diakoniatyöntekijöiden Ulla-Maija Virénin ja Tiia Verhon mukaan oma asuinalue ei vaikuta siihen, missä vapaaehtoistyötä voi tehdä.

Lisää asiaa sivustosta voi lukea ensi viikolla ilmestyvästä Porin Kirkkosanomista.