Kirkko mukana SuomiAreenalla entisellä laajuudella

14.2.2019 14.42

Evankelis-luterilainen kirkko osallistuu ensi kesän SuomiAreenalle samassa laajuudessa kuin viime kesänäkin.

Tulevan ohjelman keskeisiä osioita ovat Erilainen Mingle, Piispan iltahetket, Piispan torikahvit yhdessä kansalaistorin kanssa sekä päätöspäivänä pidettävä paneeli. Kaksi viimemainittua järjestetään Keski-Porin kirkossa.

Porin ev.lut. seurakuntayhtymän työntekijät lykkivät SuomiAreenan aikana kirkkovenettä keskustan alueella ja ovat kaiken kansan tavattavissa.

Kirkko on budjetoinut SuomiAreenalle 12 525 euroa, josta Pori kattaa 8 525, arkkihiippakunnan tuomiokapituli 2 000 ja Kirkon viestintä tuhat euroa.

Pari vuotta sitten kirkko osallistui SuomiAreenalle pääjärjestäjän roolissa.