Jumalanpalvelukset tällä hetkellä avoimia

Jumalanpalvelukset ovat avoimia. Kirkoissa noudatetaan turvavälejä ja ihmisten toivotaan noudattavan käsihygieniaa. 

Facebookissa ovat Keski-Porin, Teljän, Länsi-Porin, Meri-Porin ja Noormarkun jumalanpalvelukset ja Lavian (kirkkoporissa.fi/lavian-seurakunta) palvelukset nettiradiosta.

Lisäksi Teljän seurakunnan YouTube-kanava sisältää paljon tallenteita tapahtumista. Teljän Facebook-sivuilla on myös nettihartaus joka päivä.

Kirkkoporissa.fi-etusivulla on linkki, ”Hartauksia verkossa”, josta löytyvät suorina lähetyksinä Porin seurakuntien jumalanpalvelukset sekä tallenteita. Samasta linkistä löytyvät myös valtakunnallisen verkon jumalanpalvelukset.

Uutislistaukseen

Kirkko mukana SuomiAreenalla entisellä laajuudella

14.2.2019 14.42

Evankelis-luterilainen kirkko osallistuu ensi kesän SuomiAreenalle samassa laajuudessa kuin viime kesänäkin.

Tulevan ohjelman keskeisiä osioita ovat Erilainen Mingle, Piispan iltahetket, Piispan torikahvit yhdessä kansalaistorin kanssa sekä päätöspäivänä pidettävä paneeli. Kaksi viimemainittua järjestetään Keski-Porin kirkossa.

Porin ev.lut. seurakuntayhtymän työntekijät lykkivät SuomiAreenan aikana kirkkovenettä keskustan alueella ja ovat kaiken kansan tavattavissa.

Kirkko on budjetoinut SuomiAreenalle 12 525 euroa, josta Pori kattaa 8 525, arkkihiippakunnan tuomiokapituli 2 000 ja Kirkon viestintä tuhat euroa.

Pari vuotta sitten kirkko osallistui SuomiAreenalle pääjärjestäjän roolissa.