Jumalanpalvelukset tällä hetkellä avoimia

Jumalanpalvelukset ovat avoimia. Kirkoissa noudatetaan turvavälejä ja ihmisten toivotaan noudattavan käsihygieniaa. 

Facebookissa ovat Keski-Porin, Teljän, Länsi-Porin, Meri-Porin ja Noormarkun jumalanpalvelukset ja Lavian (kirkkoporissa.fi/lavian-seurakunta) palvelukset nettiradiosta.

Lisäksi Teljän seurakunnan YouTube-kanava sisältää paljon tallenteita tapahtumista. Teljän Facebook-sivuilla on myös nettihartaus joka päivä.

Kirkkoporissa.fi-etusivulla on linkki, ”Hartauksia verkossa”, josta löytyvät suorina lähetyksinä Porin seurakuntien jumalanpalvelukset sekä tallenteita. Samasta linkistä löytyvät myös valtakunnallisen verkon jumalanpalvelukset.

Uutislistaukseen

Kirkon oman paneelin aihe tarkentui

14.2.2019 14.23

Uskonto tulevaisuuden koulussa ja päiväkodissa on kirkon oman paneelin aiheena ensi kesän SuomiAreenalla.

Paneelissa pohditaan sitä, mitä omasta ja muiden uskonnoista on syytä tietää, mitä niiden ymmärtäminen edellyttää ja mitä hyötyä siitä on. Katsomuskasvatuksen merkityksestä ja tulevaisuudesta keskustelevat koulun ja kasvatuksen, kodin ja nuorten sekä uskontojen ja uskonnottomien edustajat.

Panelisteiksi ovat tulossa islamin opettaja Suaad Onniselkä koulun ja vähemmistöuskontojen edustajana, Eva Tawasol sekulaareista maahanmuuttajista uskonnottomien edustajana, Salla Korteniemi Suomen Partiolaisista ja Kirsi Tarkka Opetushallituksesta hallinnon ja varhaiskasvatuksen edustajana.

Kirkon ja Uskot-foorumin paneeli pidetään SuomiAreenan päätöspäivänä perjantaina 19. heinäkuuta.

SuomiAreena järjestetään Porissa 15.-19. heinäkuuta.