Arkkipiispa ja kolme muuta piispaa SuomiAreenalle

14.2.2019 14.11

Kirkon ylintä johtoa osallistuu ensi kesänä 15.-19. heinäkuuta pidettävälle SuomiAreenalle.

Piispoista kirkkoa edustavat tällä kertaa arkkipiispa Tapio Luoma, Helsingin piispa Teemu Laajasalo, Lapuan piispa Simo Peura sekä Tampereen piispa Matti Repo. He ovat kansalaisten tavattavissa Porin torilla pidettävien Piispan torikahvien merkeissä.

Keski-Porin kirkossa pidettävät piispan iltahetket ovat osa kirkollista SuomiAreenaa tänäkin vuonna. Keskustelukumppaneiden valinnoissa on tarkoitus huomioida SuomiAreenan yleisteema.

Arkkipiispan oma iltahetki on varattu tiistai-illalle 16. heinäkuuta.