Lavian seurakuntakoti remonttiin

8.2.2019 15.34

Lavian seurakuntakoti on menossa remonttiin kesäajaksi. Kiinteistöpäällikkö Arto Huhtasen mukaan kesäkuussa alkavat korjaustyöt käsittävät muun muassa sisätilojen pintojen uusimista, pieniä tilamuutoksia sekä mahdollisesti myös ulkoseinien maalauksia.

Remontin tarkempi sisältö ratkeaa parhaillaan menossa olevan suunnittelun aikana. Rahaa töihin on varattu 200 000 euroa.

Korjaustyöt kestävät koko kesän, minkä ajan seurakuntakoti on poissa käytöstä.