Meri-Porissa pappien virkojen tilapäisjärjestelyjä

31.1.2019 14.04

Turun arkkihiippakunnan tuomiokapituli on antanut Meri-Porin kirkkoherralle Heimo Hietaselle viranhoitomääräyksen Keski-Porin seurakunnan vt. kirkkoherraksi helmikuun alusta lukien.

Meri-Porin seurakuntapastori Helena Kuusirannalle on puolestaan annettu viranhoitomääräys Meri-Porin seurakunnan kirkkoherran viransijaisuuteen samasta ajankohdasta lukien.

Kuusirannan tilalle Meri-Porin seurakunnan seurakuntapastorin viransijaisuutta hoitamaan tulee Pertti Hannus.